Wij zijn er voor je!

Je kan een afspraak met ons maken om de tweedehands goederen gratis bij je thuis op te laten halen, ook op zaterdagen. We accepteren alleen goederen die niet zwaar beschadigd zijn en geschikt zijn voor verkoop in onze kringloopwinkel. Wanneer goederen een tweede leven kunnen krijgen via De Groene Flamingo, dan neemt onze chauffeur de goederen mee.

Onze medewerker kan in overleg met het hoofdkantoor eventuele beschadigde artikelen, die niet verkoopbaar zijn, afkeuren. We recyclen graag tweedehands goederen. Voor grofvuil kan je contact opnemen met de gemeente. Onze chauffeurs gaan uiterst voorzichtig om met de spullen in de woning of opslagruimte. Twijfel je of een artikel onbeschadigd in de vrachtwagen wordt geladen? Dan raden we je aan de spullen zelf naar buiten te begeleiden of neer te zetten.

Neem voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak contact op via het contactformulier. Telefonisch zijn we bereikbaar via 070-359 85 42. Ook kan je een e-mail sturen naar info@kringloopdenhaag.nl

Heb je een vraag of wil je iets laten ophalen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur jouw vraag naar info@kringloopdenhaag.nl.
Voor het maken van een ophaalafspraak kun je ons ook telefonisch bereiken op 070 335 11 55.
Afspraak maken